Home
X. Strandvízilabda Országos Bajnokság - kérés PDF Nyomtatás E-mail
Hírek - Felnőtt
2009. június 24. szerda, 08:31

Mivel az e-mailben megküldött nevezések és a telefonon jelzett indulási szándékok időben eltérőnek bizonyultak, kellemes gondokkal, nevezetesen az első két helyszínre történt túljelentkezéssel "küzdünk", ezért Tamás hozzászólását külön is közöljük.

"Tisztelt jelentkező csapatok!

Kérlek Benneteket hogy legyetek egy kicsit toleránsabbak egymással a kiválasztandó helyszínekkel kapcsolatban. Az Ybl valóban már előbb jelezte kérelmét a Palatinus strandra, ezért kérem a Fehércápák csapatát hogy próbáljon változtatni a helyszínén. Kérném a csapatokat hogy Ceglédre és Egerre is jelentkezzenek.

Cegléden már eleve egy ceglédi csapat fog indulni, ide kérnék három csapatot még.

Az egri helyszínre hagyományosan a Körkutyák és a Drink Team szokott indulni. Kérem az ő hivatalos jelentkezésüket is. A Pécs is adja le, melyik helyszínre jönnek Cegléd és Eger közül :-) A Lámák csapatát is kérném hogy a számukra sikeres egri helyszínre jöjjenek. A Jókutiék nagyon régen szóltak hogy Badacsonyra jönnének, ott kéne egy kompromisszumos megoldás. Csütörtökig döntsük el a helyszínbeosztásokat.

Kérem a segítő közreműködéseteket. A nevezési díj 10.000 Ft/csapat, nálunk nincs infláció Smile"

Időközben az "Ötödik negyed" (Kovács Róbert (Vasas), Dávid Zoltán (FTC volt), Hajós Péter (Neptun), Pszota László (Neptun), Jókuti András (YBL), Szabó Gergő (YBL), Ludányi Kadosa (Tipográfia), Csáki Szabolcs (Egri Vízmű)) is megküldte a részvételi szándékát, így a jelenlegi információkkal a jelentkezések:

 

 

Palatinus - 07.18.

Badacsony - 07.25.

Cegléd - 08.02. vasárnap

Eger - 08.08.

1

BP. Izzó

Lámák

Cegléd (nevezési lap még nem érkezett a nevezes@beachwaterpolo.hu címre)

Körkutyák (nevezési lap még nem érkezett a nevezes@beachwaterpolo.hu címre)

2

Vizesnyolcas

Police Kop SE

Pécs (nevezési lap még nem érkezett a nevezes@beachwaterpolo.hu címre)

Drink Team (?)

3

Szolnoki Homárok

Minune Baso

 

Léhűtők (nevezési lap megérkezett)

4

Fehércápák

Camorra

 

 

5

SANEX POLO TEAM

Ötödik negyed

 

 

 

Kérjük tehát együttműködéseteket, a mai napon még újabb információk várhatóak.

Időközben megérkezett a SANEX POLO TEAM (Ybl) nevezése is (Zlinszky János Szegő Tamás Major Zoltán Dr. Kóros Attila Kádár Bence Szilágyi Zsolt Szilágyi Kristóf (YBL), Köllő Attila (Fater Polo)), a jelek szerint mind a Palatinuson, mind Badacsonyban 5-5 csapattal kerül a torna megrendezésre.

Ezt a cikket eddig 11831 alkalommal olvasták.

Share
Comments
Search
Only registered users can write comments!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés