Home
VIII. NESTEA Strandvízilabda Bajnokság, vigaszág selejtező Cegléd - Előzetes PDF Nyomtatás E-mail
Hírek - Felnőtt
2007. augusztus 02. csütörtök, 01:00
 

 

Az előzetes információk alapján minden csapat felkészülése rendben zajlik a ceglédi tornára, ahonnan az első két csapat jut az egri döntőbe.

Az UNIVERSIADE válogatottban érintett játékosok szereplése ezen a hétvégén még várható, de csapatuk (és persze bármelyik csapat) esetleges döntőbe jutás esetén élhet a szabályok adta lehetőséggel, mely szerint bármely társaság "igazolhat", szerepeltethet olyan játékost, aki más csapatban a selejtezők során még még nem játszott.

 

A résztvevő csapatok a selejtezők során az alábbi összeállításban játszottak:

 

PVSK-Füszért: Gárdonyi András (kapus), Pataki Gergely, Babay Árpád, Bóbis Máté, Czigány Károly BVSC: Laboncz József (kapus), Szűcs Levente, Nagy Sándor, Simon Adrián, Ambrusch Ferenc, Galambos Péter, Jaczkó Bence, Tusa Márk

FHM Póló Team: Juhász Zoltán (kapus), Dávid Zoltán, Kovács Róbert, Hegedűs Gábor, Szabó Gergő, Csáki Szabolcs, Szilágyi Kristóf, Ludányi Kadosa

Körkutyák: Orosz László (kapus), Czirok Csaba, Hyc Tamás, Juhász Tibor, Matajsz Márk, Vígh Róbert

 

 

PVSK-FÜSZÉRT: az első, pécsi selejtezőcsoport második helyezettje. A csoportban a legtöbb gólt (40) szerezte és a legkevesebbet kapta (24), soraiban a csoport gólkirályával az akkor 13 gólt szerző (ifjabb) Czigány Károllyal. Akár csoportelső is lehetett volna, hiszen a győztes PVSK-TÁSI-val szemben egy jól sikerült első szettet követően (6-2) két, a lehető legszorosabb játszmában maradt alul (6-5, 6-5). A ceglédi torna egyik esélyese.

 

BVSC: a második, nyíregyházi selejtezőcsoport második helyezettje. A csoportban csak kétjátszmás mérkőzéseket játszott, azaz akit legyőzött, azt két játszmában verte, és hasonlóan simán, két játszmában szenvedett vereséget a csoportgyőztes Makett-től.

 

FHM Polo Team: a harmadik, székesfehérvári, ötcsapatos selejtezőcsoport második helyezettje. Játékerejét jelzi, hogy Kovács Róbert (Vasas) és a csoport gólkirályi címét 19 góllal megszerző Dávid Zoltán (UTE) mellett itt játszik Hegedűs Gábor (Eger), aki a döntő idején várhatóan már Bangkokban szerepel az Universiade-válogatottban. A csapat a ceglédi torna egyik esélyese.

 

Körkutyák: a negyedik, csopaki, ötcsapatos selejtezőcsoport második helyezettje. Ugyan a csoport legtöbb gólját szerezte, csoportbeli második helyezése mégis csak egy gólon, az OSC elleni döntő játszma győztes gólján múlott. A teljesen kiegyenlített mérkőzésen ugyanis a tornán 16 gólt szerző, rutinos strandvizilabdás Matajsz Márk vezérletével 3-6, 6-3 után a döntő játszmában 6-5-re nyertek a Körkuták.

Share
Comments
Search
Only registered users can write comments!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés