Home 2004 - V.
2004 PDF Nyomtatás E-mail
2009. május 28. csütörtök, 18:27

2004. évi V. Strandvízilabda bajnokság - döntő

2004-ben immár ötödik alkalommal ugrottak vízbe a strandvízilabdázók. Balatonaligán, Hódmezővásárhelyen, Kecskeméten és Pécsen a selejtezőkben, majd ugyancsak a baranyai városban a döntőben mérték össze erejüket a csapatok. A pécsi Hullámfürdőben megrendezett fináléban a Pelle Balázs, Binder Szabolcs, Katonás Gergő, Bereczky Miklós, Gombos Gábor, Takács I Attila, Frikk Ottó, Sugár Sándor, Regős Áron és Vincze Zsolt összeállítású csapat a Turbo Rudik, a Pécs és a Körkutyák előtt szerezte meg az első helyet. A 600 ezer forint összdíjazású döntőre a balatonaligai, a hódmezővásárhelyi, a kecskeméti és a pécsi selejtezők után került sor. A fináléban az első meccsen a házigazda pécsiek voltak kénytelen átengedni a győzelmet a Körkutyáknak, ugyanígy tettek a Turbo Rudik, miután az Avanglion diadalmaskodott felettük.  A Rudik a második körben sem tudtak javítani, a Marcz Tamás vezette pécsiek ugyanis rendre góllal fejezték be a támadásokat. Az Avanglionnal szemben azonban elfogyott a lendület, így előbbi már biztos finálé-résztvevőnek mondhatta magát. Később kiderült, hogy őket már csak a Körkutyák állíthatják meg, akik utoljára a Turbo Rudik ellen nyertek.  A finálé majd’ egy órán keresztül tartott. Az első felvonást 6-1-re nyerte az Avanglion. A második szett már nem volt ilyen sima, miután feltámadtak a Körkutyák és 6-5-re diadalmaskodtak. A döntő játékrészben azonban újra többször villant a címvédő és 6-2-vel nyerte a mindent eldöntő felvonást. Az első hely megszerzésével az Avanglion tagjai 300 ezer forintot és újabb dicsőséget szereztek. 

Avanglion - Körkutyák 2:1 (6-1, 5-6, 6-2)

VÉGEREDMÉNY

HelyezésCsapat
1.Avanglion
2.Körkutyák
3.Pécs
4.Turbo Rudik

 

A BAJNOKSÁGOT NYERT CSAPAT TAGJAI

Pelle Balázs, Binder Szabolcs, Katonás Gergő, Bereczky Miklós, Gombos Gábor, Takács I Attila, Frikk Ottó, Sugár Sándor, Regős Áron és Vincze Zsolt

Ezt a cikket eddig 12000 alkalommal olvasták.

Share
Comments
Search
Only registered users can write comments!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés