Home
Eladó domainek - 2024 PDF Nyomtatás E-mail
Hírek - Általános
2024. január 16. kedd, 17:30

Kedves Mindenki!

Eladó a www.strandvizilabda.hu és a www.beachwaterpolo.hu domain, az itt, a honlapon látható, helyreállított tartalommal és az azonos nevű (strandvizilabda.hu)  Facebook oldal adminisztrátori jogával együtt.

 

Úgy tűnik, az egyik alapító távozásával Magyarországon a strandvizilabda ügye is a sírba szállt.

2023-ban elektronikus levélben, eredménytelenül, választ sem kapva kerestem meg a leginkább érintetteket a domainek hasznosítása érdekében:

  • A jelek szerint a korábbi társak nem látnak lehetőséget a folytatásra. Nyilván van más dolguk elég.
  • Szintén a jelek szerint a Magyar Vizilabda Szövetség sem gondolta azt komolyan, amit leírt anno, amikor megtámadta (csak az egyik Cool,) a strandvizilabda.hu domain bejegyzését.
Mivel a leginkább érintetteket nem érdeklik a domainek, ezért azt gondolom, hogy bárki, aki a domainek birtoklásában, és/vagy az általuk fémjelzett eseménysorozat megrendezésében fantáziát lát, az megvalósíthatja az elképzeléseit.

Sajnos - bár én hoztam létre - a Facebook Strandvizilabda oldalának admin jogosultságával már nem rendelkezek, ezért létrehoztam egy Facebook Strandvizilabda.hu oldalt, aminek az admin jogosultságát a domainekkel együtt átadom.

Amennyiben érdekel a csomag (www.strandvizilabda.hu, www.beachwaterpolo.hu, FB/strandvizilabda.hu) kérlek keress.

Üdvözlettel:

Tihanyi Gábor

+36-30-877-0186

bakelitbolha@gmail.com

 

Ezt a cikket eddig 1056 alkalommal olvasták.

Share
Comments
Search
Only registered users can write comments!

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés